My Sex Games

mysexgames.com

Nuk është e lehtë të gjesh një vend të shkëlqyeshëm në internet me lojëra falas, por kjo është arsyeja pse më keni! Unë kam parë shumë broçkulla, kështu që ndërsa vizitova MySexGames, përditësova aplikacionet e mia antivirus dhe malware, për çdo rast. Për fat të mirë, kjo faqe është porti juaj i sigurt, pasi nuk kishte asgjë të dyshimtë në kodin e saj.

Pasi isha i sigurt për këtë, unë u përshkova nga numri i madh i lojërave. Ka mbi 1000 prej tyre, dhe ato të reja shtohen një herë në javë. Në faqen kryesore, ju do të shihni thumbnails e lojrave të fundit, dhe kur ju rri pezull mbi ta, ju do të shihni një grimë e vrojtim tekst. Ndonjëherë kjo është e mjaftueshme për të ditur nëse kjo është një lojë për ju apo jo.

Këto lojëra janë të ndarë në disa kategori, duke përfshirë veprim, mister, karikaturë, veshje-up, dhe aventurë. Sigurisht, ju gjithashtu kontrolloni ato më të vlerësuarat. Ndërsa lojërat janë të ndryshme, ka diçka të përbashkët këtu. Ata janë të gjithë të shkurtër dhe nuk kërkojnë shumë nga kontributi juaj. Miu është gjithçka që ju nevojitet, dhe shumicën e herëve, ju vetëm po bëni zgjedhje të dukshme. Si, kur një vajzë busty zezak është duke kërkuar që ju të dështoj vrima e saj në qoftë se ju thoni jo, kjo është lojë e gjatë. Ajo tjetra që provova ishte Orgjina E Mbarështimit Të Shkollës ku ju jeni djali me fat që duhet të mbarsni studentët e tjerë., Ky ka shumë tekst pasi mësuesja juaj femër ju inkurajon të vazhdoni.

Nëse dëshironi të testoheni, duhet të gërmoni pak më thellë dhe të gjeni një lojë si Camp Fe e cila përfshin ELEMENT RPG dhe një histori të mirë, kështu që do të duhet të punoni pak për të gozhduar këto foshnje vizatimore. Disa lojëra më testuan më shumë, por në përgjithësi, ato janë bërë për jerking off. Dreq, ju nuk keni nevojë edhe për të luajtur ato! Pasi të hapni një lojë, do t'ju ofrohet një mundësi për të parë videon e dikujt që e bën atë për ju, nga fillimi deri në fund.

Meqenëse këto janë lojëra të bëra nga tifozët, mos prisni grafikë të përsosur dhe animacione të përsosura. Shumica e tyre duken mirë, por gjithashtu janë të vetëdijshëm se kërkojnë Teknologji Flash. Meqë nuk kam përjetuar probleme, mund ta mundësosh me siguri. Falë grafikëve themelorë, lojërat do të funksionojnë në çdo kompjuter ose smartphone, megjithëse gjeta disa prej tyre që u deshën më shumë se një minutë për t'u ngarkuar.

Të paktën asgjë nuk është instaluar në hard diskun tuaj nëse shqetësoheni se dikush do të zbulojë se kush e kaloni kohën tuaj. Oh, dhe a kam përmendur se këto gjëra janë falas? Kur them i lirë, me të vërtetë e kam fjalën! Nuk ka asnjë proces regjistrimi ose një mënyrë për t'u bërë anëtar premium. Gjithçka ka të bëjë me kënaqësinë e pastër. Siç mund ta prisni, reklamat janë kudo, por ky është një çmim i vogël për të paguar, pasi ato janë ende të menaxhueshme. Shpresoj te mos ju vije keq per dizajnin pasi MySexGames duket sikur ka ngecur diku ne vitin 2005. Megjithatë, ju jeni këtu për të luajtur dhe hov off, dhe ky vend do të mjaftojë.

Review Pros

  • Mbi 1000 + lojra seksi
  • Opsionet e vrojtimit
  • Nuk ka nevojë për instalim

Rishikimi Cons

  • Grafika është themelore
  • Dizajni i vjetëruar i faqes
  • Kërkon Teknologjinë Flash

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me My Sex Games

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito MySexGames